Vi hjälper dig tillbaka till en ny framtid!

Hos Back to Future hjälper vi dig att skapa en tydlig plan för att du ska nå dit du vill. På både kort och lång sikt ser vi tillsammans till att den genomförs. De hinder som finns har inte alltid enkla lösningar men de går nästan alltid att lösa så att du steg för steg kommer närmare en ny framtid.

Det vi hjälper dig med är bland annat:

  • Studiebesök på arbetsplatser och/eller yrkesvägledning för att hjälpa dig att hitta din väg
  • Coachning och jobbsökaraktiviteter
  • Förberedelser inför anställningsintervjuer såsom intervjuträning
  • Ge stöd i att skriva eller uppdatera CV/ Personligt brev. Arbetsprövning/praktik på en arbetsplats som passar dig. Vi har ett stort nätverk och vi jobbar hårt för att hjälpa dig att tillgodose de önskemål/mål/drömmar du har.
  • Att undanröja hinder för att du ska kunna fokusera på dina mål, genom arbete eller utbildning
  • Eventuell samordning med olika myndigheter, vård och andra instanser för att skapa de förutsättningar du behöver. Vissa av dessa aktiviteter sker i tur och ordning och vissa kommer vi att arbeta med parallellt, detta utifrån vad just du behöver.

Vi har ett relativt stort kontaktnätverk både inom privat- och offentlig sektor och klarar nästan alltid att identifiera arbete eller plats som matchar din bakgrund, önskemål eller mål.

Vi som jobbar på Back To Future:

Maria Hörk är en driven och erfaren socionom/koordinator, coach och entreprenör med snart 20 års erfarenhet. Maria har arbetat på behandlingshem för ungdomar med psykosocial problematik och senare varit verksam inom psykiatrin där hon främst arbetade med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Maria jobbade under 10 år på Försäkringskassan och har bred kunskap om socialförsäkringen och övriga myndigheters ansvarsområden och deras betydelse för att ibland kunna hjälpa till. 2013 grundade Maria Back To Future AB som arbetar som jobbcoacher med inom offentlig och privat sektor. Maria hjälper dig att etablera en väl förankrad och strukturerad plan för att du, steg-för-steg, ska kunna nå dina mål i den framtid du vill uppnå och hon ser nästan alltid till att du kan komma i kontakt med de arbetsgivare du är mest intresserad av.

Du kan kontakta Maria på 073-6222291 eller maria.hork@back-to-future.se

Mats Hagelin är socionom och engagerad och erfaren utbildare/coach sedan många år. Han har arbetat inom såväl kommunal- som privat verksamhet i 30 år, varav de senaste 15 åren som coach och har hjälpt hundratals människor tillbaka till en ny framtid, både när det gäller arbete och utbildning. Mats har löpande kontakt med ett stort antal arbetsgivare i Back to Futures nätverk, vilka ofta kortar tiden och vägen till ett nytt arbete

Du kan kontakta Mats på 073-5054252 eller mats.hagelin@back-to-future.se

Så här säger några av våra tidigare deltagare om hur det är att jobba med oss:

”Att jag skulle vara där jag är idag trodde jag aldrig för ett år sedan”
Emelie, 25

”Nu finns det hopp om en bättre framtid, jag har ju fått jobb, tack för ditt stöd!”
Göran, 25

”Från att ha varit arbetslös och nedstämd en längre tid till att nu få egen lön, det känns otroligt bra!”
Patrik, 28

Ville bara berätta att jag tog min examen igår. Jag lever min dröm nu, är fast anställd på mitt drömjobb.”
Peter, 44

Gissa vem som kom in på Specialutbildningen!
Lars

Jag var en av deltagarna i din verksamhet och jag måste verkligen tacka dig för det superbra stöd jag fick då. Det var verkligen vändpunkten för mig och jag fick nytt hopp om att kunna komma tillbaka in på arbetsmarknaden. Jag har gjort en lång resa från att varit heltidssjukskriven p.g.a fibromyalgi flera år innan Rehabsteget till att jag arbetstränat och tränat upp min förmåga på flera arbetsplatser. Nu är jag tillbaka och har en stabil arbetsförmåga på 50%. Jag håller nu på att starta upp en verksamhet på ett museum där jag vill arbeta med barn och Barnkonventionen.”
Cecilia

Förra veckan försökte jag säga hur viktig och spot-on din insats är. Du har identifierat hindren och hållt kompassen i rätt riktning. Jag såg hur effektivt det var och är inte längre rädd, nervös och skräckslagen för att jag inte ska kunna arbeta.
1. Du identifierade vilka ramar som krävdes
2. Du fick det gjort
3. Du fick en egensinnig ADHD med på tåget
Det är inte så ”bara”. Det är Rocket Science. Så Tack!
Anna

  • Kontaktformulär

Vill du börja hos oss?

Ring och prata med oss eller boka ett studiebesök redan idag.
Vi finns på Turebergs Allè 2 i Sollentuna.