Vi arbetar med det du behöver!

Vi jobbar som Jobb- och utbildningsexperter för Nacka kommun.

Hos Back to Future hjälper vi dig att hitta drivkraft och motivation för att skapa ett tydligt mål för vart du vill. På både kort och lång sikt. Naturligtvis jobbar vi tillsammans för att hjälpa dig hitta olika vägar för att du ska kunna nå dit du vill eller en bra bit på väg. Det finns sällan några genvägar eller enkla lösningar, men samtidigt lyckas vi hjälpa många att hitta viljan och lusten tillbaka till en ny framtid.

Hos oss jobbar vi fram DIN handlingsplan och att tidigt hitta de eventuella hinder som behöver lösas för att du ska kunna ta dig vidare. Vidare till t ex arbete, studier eller förbereda dig inför dessa genom en arbetsprövning/praktik. För det krävs ibland samordning med andra och det är i så fall vår uppgift att stödja dig i detta. När det väl är på plats, vilket nästan alltid går att lösa, så kommer du att märka att saker går lättare och fortare. Vill du gå vidare med studier försöker vi ge dig bästa möjliga vägledning och hjälp. Är riktningen mot arbete har vi ett stort nätverk av arbetsgivare både på den privata och offentliga sidan och kan nästan alltid hjälpa dig att tillgodose dina önskemål.

Parallellt med att hitta din väg framåt jobbar vi också med grupper där faktorer som påverkar din utveckling och dit du vill komma står i fokus. Här kan du dessutom utbyta erfarenheter med andra, vilket de flesta tycker är både nyttigt och ofta roligt.

När du jobbar med oss står alltid DU i fokus. Om du vill är vi övertygade om att vi kommer kunna hjälpa dig hitta en spännande väg tillbaka till en ny framtid.

Så här säger några av våra tidigare deltagare om hur det är att jobba med oss:

”Att jag skulle vara där jag är idag trodde jag aldrig för ett år sedan”
Emelie, 25

”Nu finns det hopp om en bättre framtid, jag har ju fått jobb, tack för ditt stöd!”
Göran, 25

”Från att ha varit arbetslös och nedstämd en längre tid till att nu få egen lön, det känns otroligt bra!”
Patrik, 28

Ville bara berätta att jag tog min examen igår. Jag lever min dröm nu, är fast anställd på mitt drömjobb.”
Peter, 44

Gissa vem som kom in på Specialutbildningen!
Lars

Jag var en av deltagarna i din verksamhet och jag måste verkligen tacka dig för det superbra stöd jag fick då. Det var verkligen vändpunkten för mig och jag fick nytt hopp om att kunna komma tillbaka in på arbetsmarknaden. Jag har gjort en lång resa från att varit heltidssjukskriven p.g.a fibromyalgi flera år innan Rehabsteget till att jag arbetstränat och tränat upp min förmåga på flera arbetsplatser. Nu är jag tillbaka och har en stabil arbetsförmåga på 50%. Jag håller nu på att starta upp en verksamhet på ett museum där jag vill arbeta med barn och Barnkonventionen.”
Cecilia

Förra veckan försökte jag säga hur viktig och spot-on din insats är. Du har identifierat hindren och hållt kompassen i rätt riktning. Jag såg hur effektivt det var och är inte längre rädd, nervös och skräckslagen för att jag inte ska kunna arbeta.
1. Du identifierade vilka ramar som krävdes
2. Du fick det gjort
3. Du fick en egensinnig ADHD med på tåget
Det är inte så ”bara”. Det är Rocket Science. Så Tack!
Anna

Har du frågor och funderingar, kontakta oss gärna via kontaktformuläret på denna sida eller på tel: 070-790 30 16 eller 073-505 42 52.

  • Kontaktformulär

Vill du börja hos oss?

Vi finns i fina lokaler på Paviljongvägen, 2 minuter från busshållplatsen i Björknäs.

Vill du börja hos oss? Kontakta din Karriärvägledare på Nacka Kommun