Om oss

Varför vi levererar rehabilitering med bättre resultat

Resultatet det som räknas
Vi som grundat Back To Future har under åren upptäckt att det inte finns några magiska trick som gör att vi kunnat hjälpa människor tillbaka till en ny framtid. I stället är det en kombination av metodik, struktur, förhållningssätt och fokuserat långsiktigt arbete som ger resultat. Och resultat är faktiskt det enda som räknas här. Men det finns några grundregler som är viktiga för oss.
Några viktiga grundregler
Det finns få hopplösa fall. Nästa alla kan hitta en väg tillbaka till jobb eller sysselsättning. Även om man aldrig haft ett jobb eller varit borta 20 år från arbetsmarkaden. Eller om man inte varit borta så länge men hamnat i problem eller kris. Vi har sett det mesta och är vana att hitta lösningar och mönster som visar vägen tillbaka.

Det finns inga quick-fix. Bakom varje individ finns en problematik och ett pussel som måste läggas så att alla bitar hänger ihop. Ibland går det relativt fort. Men ofta tar det längre tid. Men när sista biten är på plats är det alltid värt allt arbete. Alltid!

Individuella lösningar
Det finns alltid olika lösningar. Vägen går kanske inte alltid direkt tillbaka till ett jobb. Ibland behöver individen mera tid eller ta en annan väg. Men riktningen är alltid tillbaka till ett nytt jobb och en ny framtid.

Vi tror på individen. Vi tror på möjligheter och lösningar. Vi tror på äkta och riktig rehabilitering. Och framför allt tror vi på en bättre framtid för alla våra deltagare.

För oss handlar arbetslivsinriktad rehabilitering om just detta: att hjälpa människor tillbaka till ett nytt jobb och en ny framtid. Bara det. På riktigt.

/Maria Hörk, VD Back To Future

  • Kontaktformulär

Nyfiken på vilka vi är?

Klicka på knappen nedan för att läsa mer om oss som ligger bakom företaget.